Project omschrijving

CAPTAIN PLANNER

Verander de manier waarop de
flexibele schil gemanaged wordt

Bril&Baard bril

Tech startup Captain Planner helpt organisaties met een grote flexibele schil met het efficiënter inzetten van teamleden. Door gebruikersdata slim toe te passen wordt het inschakelen van personeel voorspelbaar en efficiënt. Wij kregen de kans om Captain Planner te helpen aan een merkidentiteit die deze richtinggevende rol onderstreept.

WAT WE VOOR CAPTAIN PLANNER HEBBEN GEDAAN

Merkidentiteit  //  Logo ontwerp  //  Visual Design  //  Illustratie

Captain Planner App launch scherm

HET MISSENDE MERK IN EEN ZEE VAN CONCURRENTIE

Er is veel software beschikbaar waarmee bedrijven het inzetten van personeel kunnen managen, er was alleen nog geen applicatie die een focus legt op organisaties met een grote flexibele schil. Hoe ga je om met de uiteenlopende beschikbaarheid van deze mensen? Kun je voorspellen wanneer iemand beschikbaar zal zijn? Hoe kunnen we het leven van de vele personeelsleden zonder vast contract en de mensen die dit personeel moet managen een stukje beter maken?

Dit zijn de vragen die de mensen achter Captain Planner heeft gedreven om een applicatie te maken die in deze behoefte voorziet. Wij zette een identiteit neer die dit onderscheidend vermogen onderstreept en bijdraagt aan herkenbaarheid en een positief imago.

Captain Planner App launch scherm
Captain Planner App icoon
Captain Planner huisstijl kleuren
Merkidentiteit voor start-up Captain Planner
Captain Planner user interface design
Captain Planner sweater

HET LOGO EN DE WAARDE VAN DE JUISTE BEELDTAAL

Captain Planner gebruikt de door gebruikers ingevoerde data om bijvoorbeeld de toekomstige beschikbaarheid van personeel inzichtelijk en voorspelbaar te maken. De applicatie kijkt dus verder vooruit dan je zelf kunt. Dat is met recht een kapiteinsrol. Deze associatie hebben we vertaald naar het beeldmerk. Een vriendelijk icoon met een betrouwbare en benaderbare uitstraling is het resultaat. De golvende bewegingen van de lijnen in het logo benadrukken de dynamiek die bedrijven met veel flexibel inzetbaar personeel nodig hebben om deze mensen efficiënt in te zetten.

ANDERE PROJECTEN

Ben jij een ondernemer met behoefte aan creatieve richting? Werk met ons aan de toekomst van jouw merk!

Bril&Baard bril

studio@brilenbaard.nl
+31 6 146 571 77

Maak een afspraak