Project omschrijving

KOSTER + VAN KOOTEN

Dynamische identiteit voor
recruiters Koster + Van Kooten

Bril&Baard bril

Industry 4.0 is een hoog innoverend en snel groeiend segment in de Nederlandse economie. Koster + Van Kooten specialiseert zich in het leveren van kundige mensen aan deze Smart Industry. Tijd voor een smart identity.

WAT WE VOOR KOSTER + VAN KOOTEN HEBBEN GEDAAN

Merkidentiteit  //  Merkstrategie  //  Website  //  Grafisch ontwerp  //  Illustratie

SMART INDUSTRY

Smart Industry staat voor verregaande digitalisering, het aan elkaar koppelen van producten, machines en mensen én de inzet van nieuwe productietechnologie. Dit biedt veel kansen voor bestaande en nieuwe bedrijven in alle sectoren en is goed voor de concurrentiepositie van Nederland wereldwijd. De door de wol geverfde recruiters Jan Koster en Niels van Kooten besloten hun krachten te bundelen en een belangrijke bijdrage te leveren aan deze agenda. Ze richtte samen Koster + Van Kooten op, een recruitmentbureau die o.a. engineers en sales professionals werft voor de Smart Industry. We hielpen ze met een brand design voor dit verse merk.

Koster + Van Kooten huisstijl briefpapier ontwerp
Koster + Van Kooten website mobile first user interface design
Koster + Van Kooten logo en huisstijl kleuren
Koster + Van Kooten boekontwerp en cover design
Captain Planner App launch scherm

LOGO GEEN LOGO

Hoezeer Smart Industry ook om digitalisering draait, het krijgen van de juiste mensen op de juiste plekken blijft toch echt mensenwerk. Dit inzicht leverde een identity op zonder traditioneel logo. Vier elementen vormen samen een dynamisch kader die zich aanpast naar het medium. Dit frame omlijst de content en kan gebruikt worden om focus te leggen op de mens achter de industrie. Koster + Van Kooten heeft daarmee een responsive merkidentiteit te pakken met een slim karakter.

Koster + Van Kooten Headphone give away
Koster + Van Kooten T-shirt ontwerp
Captain Planner App launch scherm

ANDERE PROJECTEN

Ben jij een ondernemer met behoefte aan creatieve richting? Werk met ons aan de toekomst van jouw merk!

Bril&Baard bril

studio@brilenbaard.nl
+31 6 146 571 77

Maak een afspraak