Menu

Welkom!

campagne, huisstijl, print

Voor het nieuwe product Welkom! van Securitas ontwikkelde Bril&Baard een compleet nieuwe huisstijl. Hiermee gaven we lading aan het nieuwe merk en zette we het merk op de kaart binnen de hospitalitymarkt.

Met Welkom! biedt beveiligingsbedrijf Securitas een hospitalityproduct waarmee ze kleine en grote bedrijven helpen hun ontvangstbeleving binnen hun gebouwen te verbeteren. Samen met Utrechts bureau Kaliber werkten we aan de identiteit van Welkom! Voor de ontwikkeling van het logo vertaalde we Welkom! naar een handtekening. Een handtekening is in schrift het meest persoonlijke en gastvrije gebaar wat een persoon kan maken. De kundige hand in het logo symboliseert de jarenlange ervaring die Securitas heeft in beveiliging en hospitality. Het krijgt daardoor een vriendelijk en herkenbaar karakter.

We ontwikkelden op basis van de huisstijl diverse uitingen zoals de correspondentieset, een interactief procesmodel en de corporate brochure. Naast de huisstijl werkte Bril&Baard mee aan de lanceringscampagne.